Olçok ve Aslan'ın bilinmeyen ortak özelliği

15 Temmuz'un simge isimlerinden Erol Olçok ve Turgut Aslan'ın sınıf arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

15 Temmuz 2016'daki FETÖ darbe girişimi sırasında darbecilere karşı koyan 251 vatandaş şehir edilirken binlercesi ise yaralanarak gazi oldu.

Olçok ve Aslan'ın bilinmeyen ortak özelliği

OĞLUYLA BİRLİKTE ŞEHİT EDİLDİ

Darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkadaşı olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok da hainlerin silahlarından çıkan kurşunlarla şehit edildi.

Olçok ve Aslan'ın bilinmeyen ortak özelliği - Resim : 2

5 AY KOMADA KALDI

Darbe döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan ise başından vurulmuş ve darbeciler tarafından öldü sanılarak bırakılmıştı. Aslan 5 ay komada kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.

SINIF ARKADAŞIYDILAR

Darbe gecesinin sembol haline gelen iki isminin önemli bir ortak noktasının olduğu ortaya çıktı. Olçok ve Aslan'ın Çorum İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşı olduğu bilgisini AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya paylaştı.

Özkaya sosyal medya hesabından '' 15 Temmuz’un şehidi rahmetli Erol Olcok ile gazisi Turgut Aslan’ın, Çorum İHL’den sınıf arkadaşı olduğunu bu hafta Turgut beyden öğrendim. Turgut bey “O şehit, ben ise gazi oldum”, dedi. İmam-Hatip nesli adına gurur duydum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömür diliyorum'' paylaşımını yaptı.

Olçok ve Aslan'ın bilinmeyen ortak özelliği - Resim : 3

Olçok ve Aslan'ın bilinmeyen ortak özelliği ile ilgili etiketler 15 Temmuz Erol Olçok turgut aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.