Olaylı Beşiktaş-Konyaspor maçıyla ilgili flaş gelişme! İçişleri Bakanlığı devrede...

Dün gece oynanan ve olayların çıktığı Beşiktaş-Konyaspor Süper Kupa final maçıyla ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirildi.

Konyaspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yenerek Süper Kupa'yı aldığı maçta yaşanan olaylardan sonra İçişleri Bakanlığı önemli kararlar aldı. Seyircilerin sahaya inmesi ve yasak maddelerin sahaya sokulmasını araştırmak üzere müfettiş heyeti görevlendirildi.

superkupa-bAcak

İçişleri Bakanlığı, "Çarşamba günü İl Spor Güvenlik Kurulları toplanacak. Ek güvenlik kararlarının alınması karar bağlanacak. Statlarda özel güvenliğe polis ve jandarma takviyesi yapılacak." açıklamasını yaptı.

Olaylı Beşiktaş-Konyaspor maçıyla ilgili flaş gelişme! İçişleri Bakanlığı devrede... ile ilgili etiketler Konyaspor Beşiktaş Son dakika süper kupa olay bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.