Olay yeri incelemesi yapan polislere soruşturma başlatıldı!

Giresun'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan için yürütülen soruşturma kapsamında 60'a tanığın yeniden dinlenmesine karar verildi. Olay yeri incelemesi yapan polisler hakkında da 'görevi ihmal' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Giresun'un Eynesil ilçesinde, yaklaşık 6 ay önce evinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) ölümündeki sır perdesi aralanmadı.

Yüksekten düştüğü öne sürülen Vatan'ın ölümüyle ilgili hazırlanan Adli Tıp raporunda, ölümün yüksekten düşme değil, 'bedensel travma' sonucu gerçekleştiğine yer verildi.

60 TANIK YENİDEN DİNLENECEK

Rabia Naz için yürütülen soruşturma kapsamında 60'a tanığın yeniden dinlenmesine karar verildi. Öte yandan, olay yeri incelemesi yapan polisler hakkında da 'görevi ihmal' suçlamasıyla soruşturma başladığı kaydedildi.

Habertürk'ün haberine göre, adli kaynaklar olayda intiharın oldukça düşük bir ihtimal olduğu görüşünü paylaştı.

Olay yeri incelemesi yapan polislere soruşturma başlatıldı!

Hatırlanacağı üzere Hakim ve Savcılar Kurulu, Rabia Naz Vatan'ın ölümüyle ilgili soruşturmada, babası Şaban Vatan'ın "müfettiş incelemesi yapılması" talebi doğrultusunda inceleme başlatmıştı.

Baba Vatan'ın başvurusu HSK gündeminde öne çekilerek öncelikli olarak ele alındığı, kurulun, 11 Nisan Perşembe günlü toplantısında görüşülen başvuruyla ilgili olarak inceleme izni verildiği kaydedildi.

BAKAN GÜL OLAYIN TAKİPÇİSİ

Adalet Bakanı Gül de gelişmelerin ardından yaptığı açıklamada konunun yakından takipçisi olacaklarını vurgulamıştı.

Olay yeri incelemesi yapan polislere soruşturma başlatıldı! ile ilgili etiketler Giresun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.