Olay yaratacak Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı videosu!

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklamaların tepki çekmesi üzerine sosyal medya hesabından bir dizi video paylaştı.

Geride bıraktığımız yılın son günlerinde sonuçlanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliği hakkında yorumda bulunan ve Ilıcalı’ya sitemkar söylemlerde bulunan şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, bu açıklamaları sonrasında kendisine yapılan yorumlara ve gösterilen tepkilere yine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

"ŞAHSİ DÜŞÜNCE VE YORUMUMU YAPTIM"

 "Ben direkt olarak kimseyi hedef almadım. Kendi şahsi düşünce ve yorumumu yaptım" diyen Salkım, şu ifadeleri kullandı:

"Ben ne Acun Ilıcalı'yı ne Şeyma Subaşı'yı tanırım. Kimseye şahsi bir şeyim yok. Ama yaşadıkları hayatı onaylamıyorum. Onaylamak zorunda da değilim. Hiç kimsenin hayatında beraber olduğu insanla arasında 20 yaş fark olmamalıdır. Benim düşüncem bu. Hacılar hocalar nasıl 'Küçücük kızlarla evlenilir' dediğinde nasıl ayağa kalkıyorsanız bu olay da böyledir. Bu kadar net."

YEŞİM SALKIM ACUN HAKKINDA ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ:

“Eee erkek için elde edilince sadece bir malsın burada ikisini de anlatan güzel bir ironi var. Yanlış olan hadi kız cahildi gençti kandı bazı şeylere peki adama ne demeli? Kızı yaşında maşallah ha Ali Ağaoğlu ha Acun. Ben fark göremiyorum canım aynı hamur aynı fıtrat kimse kusura bakmasın. Çalışkan ve şanslı olmak başka karakterli olmak başka. Adamın evli doğru dürüst bir çift arkadaşı yok. Yaş 50, etrafı 20 garip… Sabahtan akşama kadar oyun konsolu oynuyor ve yanlış olduğunu bile bile herkes susuyor. Ben bir evlilik yaptım hem de normal şartlarda yerlerde süründüm hem kadın hem anne olarak. Bunlara hiçbir şey olmuyor sahi bu kim koruyor? Bir bu bir de öbürü işte ne kadar kirli o kadar iyi.”

Olay yaratacak Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı videosu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Yeşim Salkım
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.