Olay TV'de üst düzey ayrılık

Merkezini İstanbul’a taşıyan ve yayına geçme hazırlıkları devam eden Olay TV'de flaş bir ayrılık yaşandı. Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İBB tarafından finanse edildiği iddiaları ile gündeme gelen kanalın sahibi Cavit Çağlar, Nuri Çolakoğlu'nun istifasının ardından açıklama yaptı.

Ünlü işadamı Cavit Çağlar’ın önce kapatma kararı aldığı ve ardından merkezini İstanbul'a taşıyarak yeni yapılanma içerisine girilen Olay Tv'de flaş bir ayrılık yaşandı. Kanalda danışmanlık görevini yürüten Nuri Çolakoğlu sürpriz bir kararla görevinden ayrıldı.

Ünlü televizyoncunun ayrılık kararıyla ilgili olarak Medyaradar'a bir açıklama yapan Cavit Çağlar şu ifadeleri kullandı;

"Olay Tv’nin yeniden yayına geçirilmesi projesinde danışmanım olarak yer alan deneyimli Tv’ci Nuri Çolakoğlu görevinden ayrıldı. Tv’nin yeniden yapılanmasında büyük emeği geçen ve Olay TV'yi birlikte kurduğumuz Nuri Çolakoğlu ile dostane ilişkimiz devam edecek. Kendisiyle her zaman uyumlu ve verimli çalıştık. Olay Tv yeniden yapılanmasını tamamladı. Bu yapının oluşmasında da büyük emeği vardır. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Olay TV'de üst düzey ayrılık ile ilgili etiketler istifa Cavit Çağlar olay tv Nuri Çolakoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.