Ali Mahir Başarır'ı aklama operasyonu

Olay TV'nin misyonu belli oldu. Gazeteci Nevşin Mengü, Türk ordusuna dil uzatan CHP'li milletvekili Ali Mahir Başarı'ı ekranlarda savunup temizleme operasyonuna soyundu.

Nevşin Mengü, CHP'li milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Türk ordusunu hedef alan sözlerini unuttu. Onu ekrandan savunarak korumaya çalıştı.

Mengü şunları söyledi:

"Ali Mahir Başarır ne söylemek istediğini defalarca söyledi aslında. 'Ben ordu satılık demedim, Tank Palet fabrikasının satışını eleştirdim' diye her gün söylüyor. Fakat Buna rağmen kimse Mahir Ali Başarır'ın bu açıklamasını dinlemiyor. Bu tartışma köpürtüldükçe köpürtülüyor. Niye Bu kadar Mahir Ali Başarır'ın söylediği gündem oldu?" 

Olay TV Ankara muhabiri de Ali Mahir Başarır'ın hedefe konduğunu iddia etti. Uzun süredir CHP milletvekillerinin fezlekelerinin hazırlanıp Meclis'te CHP'nin üzerine bir baskı kurulmaya çalışıldığını iddia etti.

Nevşin Mengü ise, bir seçim sürecinin yaklaştığını dile getirerek iktidarın muhalefete karşı baskı oluşturduğunu iddia etti. Mengü'nün yayında Başarır'ı ısrarla masum gösterme çabası ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Ali Mahir Başarır'ı aklama operasyonu ile ilgili etiketler CHP Nevşin Mengü Ali Mahir Başarır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.