Olay TV neden kapatıldı?

Yıllardır ekranlarda yayın yapan Olay TV dün akşam resmi olarak yayınını sonlandıracağını açıkladı. Bunun ardında ise iktidarın olduğunu iddia etti. Bu olay üzerine Olay TV’nin neden kapatıldığı araştırılmaya başlandı.

Olay TV neden kapatıldı? Olay TV’nin kapatılacağı iddiaları doğrulandı. Aniden kapanma kararı alan kanalın, an, kapanışı herkesi şaşırttı. Bu haberin doğrulanmasının ardından vatandaşlar kanalın neden kapatıldığını araştırmaya başladı. Dün gerçekleştirilen yayında Süleyman Sarılar, Cavit Çağlar ile Hüseyin Köksal ortaklığının sona erdiğini Olay TV ekranlarında duyurdu ve olay TV'nin kapanacağını resmi olarak duyurdu.

Olay TV neden kapatıldı?

Süleyman Sarılar dün gerçekleşen yayında ekranlarda Olay TV’nin kapatılma nedeni hakkında açıklama yaptı. Bu açıklamada, "Olay TV'nin bütün yayın hakları lisansı Cavit Çağlar'da, yüzde yüz hissesi onun ancak Hüseyin Köksal, buraya yeniden yayın hayatına başlaması için bir sermaye koydu ve birlikte yola çıktılar. Bu kanalı hayata geçirmek için aslında çok iyi niyetle, gerçekten de Türkiye'nin bu kutuplaşmış ortamında birazcık herkese eşit mesafeli bir yayın için biraraya geldiler. Dolayısıyla bu yayın aslında şirketin tamamı, Olay TV'nin hisseleri ve lisansı Cavit Çağlar'a ait. Şimdi bu ortaklık bitiyor, Hüseyin Bey Cavit Çağlar ila ortaklığını sonlandırma kararı aldı.

Olay TV neden kapatıldı?

Neden? Çünkü bu yayıncılığı çok fazla sürdüremeyeceğimizi anladık. Cavit bey, 'Bana iktidardan çok büyük baskı var' dedi, 'Çok ağır baskı altındayım devam edemeyeceğim' dedi kendisi."  İfadelerini kullandı.

 

Olay TV neden kapatıldı? ile ilgili etiketler olay tv neden kapatıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.