Olay TV Digitürk hangi kanalda? Olay TV nasıl izlenir?

Olay TV Digitürk hangi kanalda merak ediliyor. Son günlerin en çok izlenen kanalı Olay TV frekansını arayan vatandaşlar, digitürk Olay TV kanalını da merak ediyor.

Olay TV Digitürk hangi kanalda sorusunun yanıtı haberimizde. Olay TV yeni yayın dönemine iddialı programlarla giriyor. Olay TV daha kaliteli yayın için uyduda yeni frekansına taşındı. Bünyesine Nevşin Mengü’yü katan Olay TV nasıl izlenir?

OLAY TV DİGİTÜRK HANGİ KANALDA?

Yeni yayına başlayan Olay TV’nin frekansı değişti. Olay TV’nin Türksat 4A yeni frekansı belli oldu. Bursa’dan İstanbul’a taşınan haber kanalı olarak yayın yapan uydu kanalı Olay TV’yi izlemek için Türksat 4A uydusunu kullanabilirsiniz.

Olay TV yeni yayın dönemine iddialı programlarla giriyor. Olay TV daha kaliteli yayın için uyduda yeni frekansına taşındı. Bünyesine Nevşin Mengü’yü katan Olay TV alttaki frekanstan izlenebilir.

Olay TV’yi izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Olay TV şu anda yayınlarına başladı. Olay TV’nin yayınları 30 Kasım’dan itibaren başladı.

OLAY TV FREKANSI
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 12685
Polarizasyon: V (DİKEY)
Sembol Oranı: 30000

Ayrıca Olay TV’yi alttaki TV platformları üzerinden de izleyebilirsiniz:

Digiturk: 51. Kanal (yakında)
Teledünya – Kablo TV için 33. Kanal
Turkcell TV+: 126. Kanal
VodafoneTV: 33. Kanal

Olay TV Digitürk hangi kanalda? Olay TV nasıl izlenir? ile ilgili etiketler televizyon olay tv nasıl izlenir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.