Olay Kadın İnci Nalan'a Kuma Oluyor! Camdaki Kız'a Bomba Transfer! İşte Hayri'nin Karısı Türkan

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Camdaki Kız Hayri karakteri için heyecanlı bekleyiş başlarken hikayeye göre yeni sezonda Nalan’ın kuması olacak Türkan karakterine hayat verecek karakter için bomba gibi bir isim gündeme geldi.

Kanal D ekranlarında ilk sezona damga vuran yapımlardan biri olan ve başrollerinde Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız için heyecanlı bekleyiş başladı. Sezon finalinde şoför Hayri karakterinin sırtı dönül bir şekilde görünmesi izleyenleri büyük bir beklentiye sokarken Türkan karakterinin de kimin olacağı yönünde değişik iddialar gündeme gelmeye başladı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından senaryoya uyarlanan Camdaki Kız’da Nalan’ın Sedat’tan ayrılarak aşık olacağı şoför Hayri’nin karısı Türkan’ı kimin oynayacağı da merak konusu oldu. Henüz Hayri karakteri konusunda kesin bir bilgiye ulaşılamazken kulislerden Türkan karakteri için bomba gibi bir isim gündem oldu.

Olay Kadın İnci Nalan'a Kuma Oluyor! Camdaki Kız'a Bomba Transfer! İşte Hayri'nin Karısı Türkan

İlk sezonun sonunda Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran ve senaryo gereği ölerek yapımdan ayrılan güzel ve genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın yeni sezonda Camdaki Kız dizisine transfer olacağı ve şoför Hayri’nin karısı Türkan’a hayat vereceği gelen son iddialar arasında yerini aldı.

Daha önceden Çukur dizisinden ayrılan Cihangir Ceyhan ve final yapan Maraşlı dizisinin başrol oyuncu Burak Deniz’in Hayri karakterini canlandıracağı haberleri yer almış ancak bu konuda yapımcı firmadan net bir açıklama gelmemişti.

Olay Kadın İnci Nalan'a Kuma Oluyor! Camdaki Kız'a Bomba Transfer! İşte Hayri'nin Karısı Türkan - Resim : 2

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah ise son açıklamasında İnci karakteri konusunda bazı ifadeler kullanmış ve sosyal medyadan bu ifadelere bazı tepkiler gelmişti. Ancak oyuncunun hayranlarının Camdaki Kız için şimdiden neler söyleyecekleri ise merakla beklenmekte.

Olay Kadın İnci Nalan'a Kuma Oluyor! Camdaki Kız'a Bomba Transfer! İşte Hayri'nin Karısı Türkan ile ilgili etiketler Burcu Biricik Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız nalan masumlar apartmanı Hayri Türkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.