Olay görüntüler! Beşiktaş'ın 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda salonda kavga çıktı

Beşiktaş Genel Kurulu'nda, bir konuşmacı Ahmet Nur Çebi ve yönetimi eleştirdiği sırada salonda kavga yaşandı. Olaya polisin müdahale ettiği belirtildi. Tokat atmaya ve karşılıklı hakarete varan kavgalar uzun süre yatışmadı. Kadın bir üyenin araya girerek öfkeli üyeleri sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Başkan ve yöneticiler salonun dışına çıkarak üyelerin sakinleşmesini bekledi.

Beşiktaş'ta 2021 yılı olağan ve idari mali genel kurulu Akatlar Spor Kompleksi'nde yapıldı. Genel kurul üyesi Berk Tunca'nın konuşmasını yaptığı sırada salonda gerginlik yaşandı. Tunca'nın konuşmasını yapmasının ardından üyeler arasında arbede yaşandı.

Tokat atmaya ve karşılıklı hakarete varan kavgalar uzun süre yatışmadı. Kadın bir üyenin araya girerek öfkeli üyeleri sakinleştirmeye çalıştığı görülürken, küfürler sırasında üyelerin ağzını eliyle kapatmaya çalışması da dikkat çekti.

ÇEBİ SALON DIŞINA ÇIKTI

Uzun süre yatıştırılamayan tartışmanın ardından başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler salonun dışına çıkarak üyelerin sakinleşmesini bekledi. Olaylara polisin müdahale ettiği öğrenildi.

Olay görüntüler! Beşiktaş'ın 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda salonda kavga çıktı

Olay görüntüler! Beşiktaş'ın 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda salonda kavga çıktı - Resim : 2

Olay görüntüler! Beşiktaş'ın 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda salonda kavga çıktı - Resim : 3

Olay görüntüler! Beşiktaş'ın 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda salonda kavga çıktı - Resim : 4

Olay görüntüler! Beşiktaş'ın 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda salonda kavga çıktı ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.