Olağanüstü Bir Hayat belgeseli izle! Uğur Dündar belgeseli izle!

Olağanüstü Bir Hayat belgeseli izle! İstanbul sosyetesinin önemli isimlerinden olan iş adamı Halil Bezmen ile eşi Selma Bezmen çiftini uzun süre önce yaptığı haberler ile "tarihi eser kaçakçısı" ve "dolandırıcı" olmakla suçlayan Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın o günlerde yaşadığı bir olay yeniden gündemde. Olağanüstü Bir Hayat belgeselini izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Uğur Dündar Belgeseli nasıl izlenir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Olağanüstü Bir Hayat belgeselini izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İstanbul sosyetesinin önemli isimlerinden olan iş adamı Halil Bezmen ile eşi Selma Bezmen çiftini uzun süre önce yaptığı haberler ile "tarihi eser kaçakçısı" ve "dolandırıcı" olmakla suçlayan Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın o günlerde yaşadığı bir olay yeniden gündemde. İşte Uğur Dündar Belgeseli nasıl izlenir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Araştırmacı- soruşturmacı televizyonculuğun önemli isimlerinden Uğur Dündar'ın hayatını konu alan belgesel bugün ilk kez televizyonlarda yayınlanıyor.

Uğur Dündar bu haberi, "TELEVİZYONLARDA İLK KEZ... Gerilim ve macera filmlerini aratmayan 'OLAĞANÜSTÜ BİR HAYAT' 5 Haziran Cuma akşamı, saat 21.00 de, yükselen haber kanalı TELE1 TV'de..." anonsu ile sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Dündar, ayrıca, belgeselde yer alan bir görüntüyü de paylaştı. Bu görüntüde Uğur Dündar'ın bir vatandaşı şiddetli şekilde darp ettiği görülüyordu.

Olağanüstü Bir Hayat belgeseli izle! Uğur Dündar belgeseli izle!

KAHYAYA ACIMADI, YUMRUĞU İNDİRDİ!

Bu olay, Uğur Dündar'ın yolsuzluk yapmakla suçladığı iş adamı Halil Bezmen'in izini sürerek ABD'deki evinde kapısına dayandıktan sonra yaşanan olaylardan sadece kısa bir kesitti.

Yıllar önce yaşanan bu gerilimde, Uğur Dündar, kendisini izinsiz çekim yapması nedeniyle ABD'deki ikametgahdan dışarıya çıkarmaya çalışan Halil Bezmen'in kahyasını feci şekilde darp etmişti.

İşte Uğur Dündar'ın kameramanı tarafından kayda alınan o şiddet görüntüleri bugün bir kez daha gündem oldu. Uğur Dündar da yıllar sonra bu görüntülerin yeniden gündem olmasından büyük keyif almış olacak ki o görüntüleri kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

 Belgesel telif hakkı nedeniyle yayınlanmamaktadır.

 

Olağanüstü Bir Hayat belgeseli izle! Uğur Dündar belgeseli izle! ile ilgili etiketler Sözcü Uğur Dündar Yazar Olağanüstü Bir Hayat belgeseli izle!
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.