Olacağı buydu! Sünnet düğününde kullanılan havai fişek yangın çıkardı

Kocaeli'de düzenlenen bir sünnet düğününde havai fişekler atıldı. havai fişeklerin kıvılcımı yakınlardaki bir samanlığın yanmasına neden oldu. Düğünü zehir eden yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Panik anları kaydedildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Sepetçiler Mahallesi'ndeki bir sünnet düğününde havai fişekler atıldı. Düğünde atılan havai fişeklerden dökülen kıvılcımlar, yakındaki bir samanlığın alev almasına neden oldu.

Olacağı buydu! Sünnet düğününde kullanılan havai fişek yangın çıkardı

Çok kısa bir sürede büyüyen yangın samanlığın tamamını sararken, mahalleliler olayı itfaiyeye bildirdi. Düğün için kurulan ses sisteminden araçların çekilerek itfaiyeye yol açılması uyarıları yapıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürürken, yangın nedneiyle yaşanan panik anları kameralar tarafından görüntülendi.

DHA

Olacağı buydu! Sünnet düğününde kullanılan havai fişek yangın çıkardı ile ilgili etiketler Kocaeli Havai Fişek Yangın sünnet düğünü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.