Okulun ilk günü yaptığına bakın!

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa Ilıcalı, geçtiğimiz hafta ilkokula başladı. Sevgilisi Guido Senia ile birlikte Ibiza'da tatil yapan Subaşı, Melisa'nın okula başladığı bu ilk günlerde yanında olmaması sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekti.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra kızı Melisa Ilıcalı'nın velayetini de babasına bırakan Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımıyla gündeme oturdu. Sevgilisi Guido Senia ile yine Ibiza’da tatilde olan Subaşı’nın dün paylaştığı bir fotoğrafa tepki yağdı.

Paylaşımın altına "Büyük, küçük her şey için minnettarım" diyen Subaşı, okulun ilk günü kızı Melisa’nın yanında olmamasını eleştirenlere de yanıt verdi. Subaşı kendisini “Yarın okulun birinci günü! Anne nerede? Ibiza! Ibiza’da olmak asla grateful değil! Anne olmak grateful” sözleriyle eleştiren kullanıcıya “Ya bi git” diye cevap verdi.

Okulun ilk günü yaptığına bakın!

Pek çok kullanıcıdan benzer yorumlar alan Subaşı’nın kızı Melisa, aslında ilkokul birinci sınıfa geçtiğimiz pazartesi günü başladı. Şeyma Subaşı da o gün kızıyla çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaşarak “Kabul edin Melisa resmen gözünüzün önünde büyüdü. Ve şimdi ilkokula başladı. Bütün öğrencilere okullarında başarılar” notuyla paylaşmıştı.

Okulun ilk günü yaptığına bakın! - Resim : 2

 

 

Okulun ilk günü yaptığına bakın! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Guido Senia
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.