Okulun demir korkuluklarına sıkışan köpeği itfaiye kurtardı

Şanlıurfa’da okulun demir korkuluklarına sıkışan köpeğin yardımına mahalleli koştu. Vatandaşlar köpeği kurtarmayı başaramayınca itfaiyeye haber verildi. Köpeğin kurtarıldıktan sonra düşmemek için duvara sıkıca tutunması ve ekiplerin yardım etmesi kameralara yansıdı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüp Nebi Mahallesinde bir köpek okulun bahçe duvarında bulunan demir korkuluklarda sıkıştı.

Köpeği görenler yardımına koştu ancak çıkaramayınca mahalleli durumu itfaiyeye haber derdi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, demirleri keserek köpeği kurtardı.

Demirler kesildikten sonra köpeğin aşağı inerken düşmemek için duvara tutunması ve ekiplerin yardımcı olması görüntülendi.

iHA

Okulun demir korkuluklarına sıkışan köpeği itfaiye kurtardı ile ilgili etiketler Şanlıurfa köpek korkuluğa sıkıştı kurtarma operasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.