Okullarda koronavirüs tatili uzayacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs ile ilgili online olarak yaptığı toplantıların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor." notuyla paylaştığı videoda, okul tatilinin uzayıp uzamayacağı konusuna da değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs ile ilgili tedbirleri eşgüdümlü çalışmalarla değerlendirdiklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletimizin hizmetinde mesaimiz devam ediyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyor, adımlarımızı eşgüdüm içerisinde atmayı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

OKUL TATİLİ YORUMU: İŞİN EHLİ BİLİM KURULU 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili yaptığı değerlendirmede, okulların tatilinin uzayıp uzamamasının Bilim Kurulu kararı ile olmasını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İşin ehli onlar' ifadelerini kullandı.

Okullarda koronavirüs tatili uzayacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...

"SOSYAL DEVLETTE OLMAZ"

 Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yayınlanan videoda fatura ödemeleri ile ilgili konu da değerlendirildi, Erdoğan, "Faturaların ödenmesinin ertelenmesini görüşmek faydalı olabilir. Böyle bir karar alınabilir. Doğal gaz ve elektriğin kapanması durumu olamaz. Devlet sosyal bir devlettir. Bu konuda kararlıyız. Sosyal devlette böyle bir adım atılamaz." dedi.

Okullarda koronavirüs tatili uzayacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... - Resim : 2

"HESABINI SORARIZ"

Yurt dışına mal kaçıranların yaptırıma çarptırılacağını ifade eden Erdoğan şöyle konuştu:

"Ürünleri yurt dışına değişik kanallarla kaçıranlara bunun hesabını sorarız. Ülkemizin içinde fahiş fiyatlarla satanlara da bunun hesabını sorarız. Turizmde 14 günde geri ödemesi konusu, Hazine ve Maliye Bakanlığı da, Turizm Bakanlığı da sürekli görüşüyor."

Okullarda koronavirüs tatili uzayacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Koronavirüs Korona video Okul tatil doğal gaz Elektrik fatura
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.