Okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılacak mı?

Koronavirüs nedeniyle bazı sınıfların tatil olduğu okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılacak mı? İşte detaylar…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları her sene okulların kendi düzenine göre yapılmakta ve bu özel günü anan çeşitli şiirler ve metinler okunmaktadır. Bu yıl ise koronavirüs nedeniyle okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapılıp yapılmayacağı şimdiden sorgulanmaya başlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl Perşembe gününe denk gelmekte. 29 Ekim kutlama programı her yıl okullarda yapılacak olan etkinlikleri belirleyen bir planlama olarak göze çarpmakta. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl 29 Ekim'de kutlama olup olmayacağına yönelik İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı bir açıklama yaparak gereken önlemler konusunda herkesi bilgilendirdi.

OKULLARDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANACAK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın okullarda kutlanıp kutlanmayacağına İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan açıklama geldi.

Çataklı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yasaklandığı iddialarını yalanladı. Çataklı, "Tam aksine pandemi koşullarına uygun şekilde tüm yurtta coşkuyla kutlanması istenildi." değerlendirmesinde bulundu.

Okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılacak mı? ile ilgili etiketler okullar 29 Ekim kutlamaları Cumhuriyet Bayramı kutlamaları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.