Okullar Temmuz'da mı kapanacak? Okullar uzatıldı mı? Ara tatil yok!

Okullar Temmuz'da kapanacak merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un son dakika açıklamasına göre Okullar uzatıldı mı, Okullar Temmuz'da mı kapatılacak soruları internet ve sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Okullar Temmuz'da mı kapanacak, Okullar uzatıldı mı soruları merak ediliyor. Ziya Selçuk'un son dakika açıklaması ile bu yıl okullar 2 Temmuz'da kapatılacak. Ara tatil ise yok!

OKULLAR TEMMUZ'DA MI KAPANACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında konuşuyor. Bakan Selçuk, öğrencilerin merak ettiği 'Yüz yüze sınavlar iptal edilecek mi?' sorusuna yanıt verdi.

YÜZ YÜZE EĞİTİMDE İLK HAFTA NASIL GEÇTİ?

İlk günden beri bir şekilde turladım Türkiye'yi ve okul okul gezme fırsatım oldu. Bizzat görerek gözlem yapma fırsatım oluyor. Şehirleri dolaşmadığımız zaman bazen uzaktan gelen bilgileri çok iyi süzemiyoruz. Çocuklarda da zıplama hissiyatı var. O kadar mutlular ve gözleri parıldıyor ki okulu çok özlemişler. Bugün de Ankara'da bir ortaokula gittim. Çocuklar ortaokulda gerçekten bahçede zıplıyorlar. Öğretmen odasına gittiğimde sürekli teşekkür alıyorum öğretmenlerden. İlk-ortaokullarda yüzde 80'in üzerinde katılım var. İlk haftayı çok olumlu geçirdiğimizi gördüm.

YÜZ YÜZE SINAVLAR

Gençler haklıdır. Biz eğitim bilimi alanında çalışan insanlar olarak gençler, çocuklar bir tepkide bulunduğunda onu suçlamak değil anlamakla meşgul olan insanlarız. Öğrencilerin yüzde 77'sinin bu sınavla ilgili iptal istemi yok. Bizim lise öğrencilerimizin yüzde 40'ından fazla bu sınava yüz yüze girdi. Bir denge tutturmamız gerekiyor. Şu anda ilkokullar devam ediyor, köy okullarını 15 Şubat'ta açtık.

MEB son dakika: Okullar yeniden, tekrar kapanacak mı? 2020-2021 ortaokul ve  liselerde yüz yüze eğitim iptal mi? Duyuru listesi...

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Bizim okullarımız seminer dönemi dahil 2 Temmuz'da bitiyor. Bu sefer öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmak gibi çalışmamız var. Ara tatil yok.

Okullar Temmuz'da mı kapanacak? Okullar uzatıldı mı? Ara tatil yok! ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanı okullar temmuzdamı kapanacak okullar uzatıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.