Okullar saat kaçta başlayacak? Derslerin başlama saati değişti mi?

Okullar saat kaçta başlayacak? Derslerin başlama saatleri değişti mi sorularının yanıtı merak ediliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İstanbul kademeli mesai saatlerini açıklamasının ardından öğrenci ve veliler ders saatlerini araştırmaya başladı. İşte kademeli mesai saatleri ve detaylar...

Okullar saat kaçta başlayacak, derslerin başlama saati ne oldu? Ali Yerlikaya'nın İstanbul mesai saatlerini açıklamasının ardından mesai saatleri de belli oldu. İşte detaylar..

OKULLAR SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?


İstanbul Valisi Ali Yerlikaya şu açıklamayı yaptı;

Resmi ve özel olmak üzere ilkokul 1. sınıf öğrencileri, okul öncesi öğrencileri, özel eğitim okulları ana sınıfı ve 1. sınıfları 21 Eylül'de sabah 09.00'da ders başı yapacaklar.

Okullar saat kaçta başlayacak 2020-2021? Okullar ne zaman açılacak, hangi sınıflata açılacak?

BAKAN KOCA AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Koca açıklamasında şunları söyledi; Okulların açılmasıyla ilgili genel karar alınmıştı. Hazırlık ve 1. sınıfların 21'inde açılmasıyla ilgili bakanlıklar bir çalışma yaptılar. Bu dönemde 2+5 gün şeklinde bir uygulamaya geçilecek. Salgının çok yoğun olduğu illerde ise gerektiğinde Hıfzıssıhha kurulları başlatmama kararı alabilir. 2-3 hafta içerisinden salgının durumu tekrar değerlendirilip ona göre kademeli geçişin olup olmayacağı ya da nasıl olacağı değerlendirilecek.

Okullar saat kaçta başlayacak? Derslerin başlama saati değişti mi? ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya okullar başlama saati dersler başlama saati
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.