Okullar ne zaman tatil olacak? Ara tatil ne zaman?

Okul döneminin başlamasıyla birçok öğrenci ara tatilin ne zaman olacağı sorusunu merakla araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ise bu soruya açıklık getirdi. Peki, Okullar ne zaman tatil olacak? Ara tatil ne zaman? Detaylar haberimizde...

 Öğrenciler, 2019-2020 eğitim öğretim  yılının başlamasının ardından yoğun bir çalışma temposuna başladılar. Birçok öğrenci ve veli ara tatilin ne zaman olacağını merakla araştırmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019-2020 eğitim öğretim takviminde ara tatil tarihleri, okulların ne zaman kapanacağı açıklandı. Peki, Okullar ne zaman tatil olacak? Ara tatil ne zaman? Detaylar haberimizde...

Okullar ne zaman tatil olacak? Ara tatil ne zaman?

OKULLAR NE ZAMAN TATİL OLACAK?

9 Eylül 2019 Tarihinde başlayan Eğitim yılının ilk dönemi 17 Ocak 2019 tarihinde sona erecek ve yarıyıl tatili başlayacak. 3 Şubat 2019 Tarihinde ise ikinci dönem başlayacak.

ARA TATİL NE ZAMAN?

Bu yıl ilk kez uygulanacak olan ara tatillerin ilki 18-22 Kasım 2019 tarihleri arasında yaşanacak. İkinci ara tatil ise 6-10 Nisan 2020 arasında yaşanacak.

Okullar ne zaman tatil olacak? Ara tatil ne zaman? ile ilgili etiketler 2019 Okul MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.