Okullar kapanıyor mu? 2020 ilkokul, ortaokul, liseler kapatılacak mı?

Okullar kapanıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tek temennilerinin okulları pandemi sürecinde devamlı açık tutmak olduğunu yineleyerek devamlı olarak Sağlık Bakanlığı ile temas halinde olduklarını söyledi. Peki, ilkokul, ortaokul, liseler kapatılacak mı? İşte detaylar…

Kocaeli’nde robotik kodlama atölyesinin açılışında gündemi değerlendiren MEB Ziya Selçuk, öğrencilerin sağlıklı bir eğitim görmeleri açısından sürekli olarak çalışma yaptıklarını söyleyerek tek temennilerinin okulları pandemi sürecinde açık tutmak olduğunu ifade etti. Peki, ilkokul, ortaokul, liseler kapanıyor mu?

Ziya Selçuk açıklamasında, okulların açılması konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyerek zorlu bir süreçten geçtiklerini hatırlattı. Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınında öğrencilerin derslerinden geri kalmamaları adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Selçuk, gelecek olan süreci gözlemleyerek değerlendirmelerine devam edeceklerini belirtti. Peki, okullar kapanacak mı?

2020-2021 YILINDA OKULLAR KAPANIYOR MU?

Türkiye'de etkisini devam ettiren koronavirüs vakalarında görülen artış sonrasında okulların yeniden kapatılması gündeme geldi. Ancak bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan henüz bir açıklama yapılmadı.

Okullar kapanıyor mu? 2020 ilkokul, ortaokul, liseler kapatılacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, yüz yüze eğitime geçiş planlaması doğrultusunda 2 Kasım Pazartesi itibarıyla ortaokul 5. ve lise 9. sınıf öğrencilerinin yüz yüze eğitime başlayacağı üçüncü aşamanın detaylarını 81 ile gönderilen yazıyla paylaştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında aşamalı olarak yüz yüze eğitime geçişler devam ediyor.

 

Okullar kapanıyor mu? 2020 ilkokul, ortaokul, liseler kapatılacak mı? ile ilgili etiketler tatil Son dakika MEB okullar okullar kapacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.