Okullar açıldı, trafik yoğunluğu başladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulların 12 Ekim tarihinde açılacağını söylemesiyle milyonlarca öğrencinin okul telaşı başladı. İstanbul'da bugün yollarda ve yolcu duraklarında okul yoğunluğu yaşandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayından beri kapalı olan ilkokullar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocukların okullarında yüz yüze eğitim, alınan koronavirüs tedbirleri çerçevesinde yeniden başladı.,

Okullar açıldı, trafik yoğunluğu başladı

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Okulların tekrardan açılmasıyla çalışmaya başlayan servisler trafikte yoğunluk oluşturdu. Sabah saatlerinde evlerinden çıkarak okullarına gitmek isteyen öğrenciler sebebiyle trafikte uzun kuyruklar meydana geldi.

Okullar açıldı, trafik yoğunluğu başladı - Resim : 2

Metrobüs, otobüs ve metro duraklarında da yoğunluk yaşanırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yol durum haritasında saat 08.15 sıralarında trafik yoğunluğu yüzde 54 olarak ölçüldü.

Okullar açıldı, trafik yoğunluğu başladı ile ilgili etiketler İstanbul Trafik okulların açılması
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.