Okullar açılacak mı? Üniversiteler 1 yıl tatil mi?

Okullar açılacak mı? Üniversiteler 1 yıl tatil mi? 2020-2021 eğitim öğretim yılında okulların ve üniversitelerin açılıp açılmayacağı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısı akabinde okullar ve üniversiteler hakkında bir son dakika açıklaması yapılacak. Üniversitelerin açılması konusunda henüz net bir açıklama yapılmazken Ağustos ayının ortalarına doğru bitecek olan kayıtlarla beraber okullar da gündeme gelecek. 2020 Okullar ve üniversiteler ne zaman açılacak?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında yeni tip koronavirüse karşı mücadelenin devam ettiğini ve üniversitelerde yeni köklü değişikliklerin yapılabileceğine değindi.

2020-2021 ÜNİVERSİTELER AÇILACAK MI?

Üniversitelerin açılması ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı ve tarih verilmedi. YKS Tercihlerinin açıklanmasının ardından 29 Temmuz ile Ağustos ayının ilk günlerine kadar üniversite kayıtları yapılacak. Kayıtların ardından üniversitelerin Eylül ayının ortalarında açılması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitimlerin 31 Ağustos günü başlayacağına yer verildi. Hazırlıklar devam ederken İŞKUR , okullarda çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu ve ilanlar yayımlanmaya başladı başvurular alınmaya başladı.

 

 

Okullar açılacak mı? Üniversiteler 1 yıl tatil mi? ile ilgili etiketler okullar üniversiteler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.