Okullar 21 Ocak tatil mi? Cuma karne günü ders işlenecek mi?

2021-2022 eğitim öğretim yılında 1. dönem sona eriyor. Yüz yüze eğitimde ilk yarıyıl 21 Ocak 2022 tarihinde sona eriyor. Öğrencilerde 21 Ocak Cuma karne günü ders işlenecek mi sorusuna yanıt arıyor? Peki, 21 Ocak okullar tatil mi?

Okullarda 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk dönem sonuna çok az bir zaman kaldı. Okulların tatile girmesine az bir süre kala öğrenciler 2 haftalık tatil sürecine girecek. Bunların ardında yüz yüze eğitim kaldığı yerden devam edecek.

Okullar 21 Ocak Tatil Mi?

Milyonlarca öğrenci yarıyıl tatili için bekleyişe başladı. MEB tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı takvimi yayınlanmıştı. Öğrencilerde bu belirtilen takvime göre hareket edecek.

Karneler Ne Zaman Verilecek?

Eğitim öğretim yılında son haftaya girildi. Öğrenciler 21 Ocak'ta karnelerini almaya hazırlanıyor. Bir yandan da karnelerin nasıl verileceği merak ediliyor. Bu yıl karneler yüz yüze okullarda verilecek.

Karnelerin elden teslim edilecek olması dolayısıyla öğrencilerin 21 Ocak günü okullarında hazır bulunması gerekiyor.

Okullar 21 Ocak tatil mi? Cuma karne günü ders işlenecek mi? ile ilgili etiketler Karne okullar öğretim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.