Okuldan çıkan kız öğrenciler birbirine girdi! O anlar kamerada...

İstanbul Küçükçekmece’de, okuldan çıkan bir grup kız öğrenci, bilinmeyen nedenle yol ortasında kavga etti. Birbirine giren kızlardan iki kişi hafif şekilde yaralanırken, kavga anı vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 16.30 sıralarında Küçükçekmece İstasyon Mahallesi’ndeki Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencileri arasında meydana geldi.

YOLUN ORTASINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Okul çıkışı bir grup kız henüz bilinmeyen bir nedenle önce tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle kızlar yol ortasında birbirlerine yumruk yumruğa girmeye başladı.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Kızlardan iki kişi dudağından hafif bir şekilde yaralanırken, erkek öğrencilerin ve vatandaşların araya girmesiyle kavga sona erdi. Daha sonra olay yerinden ayrılan kızların kavgası vatandaşların cep telefonu tarafından kaydedildi.

Okuldan çıkan kız öğrenciler birbirine girdi! O anlar kamerada... ile ilgili etiketler Küçükçekmece Kavga Genç Kız Öğrenci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.