Okulda dehşet! Kantinden bıçağı kapan kız öğrenci, sınıfta arkadaşını sırtından bıçakladı

Samsun'da bir lisede kan donduran bir olay yaşandı. 14 yaşındaki kız, kantinden aldığı bıçağı kavga ettiği arkadaşına sapladı. Sırtından giren bıçak akciğerine ulaşan yaralı kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'ndeki bir lisede meydana gelen olayda, lise 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki F.Y.P. adlı kız, sınıf arkadaşı K.H.D. (14) tarafından sınıfın içinde sırtından bıçaklandı.

BIÇAK SIRTINDAN GİRİP AKCİĞERİNE ULAŞTI

Özel araçla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı öğrenci tedavi altına alınırken, bıçağın kız çocuğunun sırtından girip akciğerine değdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Okulda dehşet! Kantinden bıçağı kapan kız öğrenci, sınıfta arkadaşını sırtından bıçakladı

KANTİNDEN BIÇAK ALIP SALDIRMIŞ

Bıçaklı saldırgan K.H.D. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. K.H.D.'nin F.Y.P. ile önce kavga ettiği, daha sonra da kantinden bıçak alıp sınıfa gelip sırtından onu bıçakladığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Okulda dehşet! Kantinden bıçağı kapan kız öğrenci, sınıfta arkadaşını sırtından bıçakladı ile ilgili etiketler Samsun lise bıçaklı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.