Okula dönüş: İstanbul'da trafik kilit

Yaklaşık 3 aylık yaz tatili döneminden sonra okullar bugün sabah itibariyle yeniden açıldı.

Yaz tatili sonrası okulların başlamasıyla birlikte öğrenci servisleri yollara çıktı. Tatil döneminde bir nebze olsun rahatlayan İstanbul trafiği güne yoğunlukla uyandı. 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin yanı sıra Şirinevler E-5 mevkii de yoğunluğun yaşandığı trafik noktaları arasında yer alırdı. Öte yandan İBB trafik programında da genel yoğunluğun ise yüzde 49'a ulaştığı görüldü.

TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bugün için bir dizi özel önlem aldı. İstanbul’da bugün toplu ulaşım araçları 06.00-14.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet verecek.

İETT SEFER SAATLERİ DEĞİŞİYOR

İETT'nin sosyal medya platformundan yapılan duyuruda, güncel sefer saatlerinin dün itibariyle "www.iett.istanbul" adresinden ve MOBİETT uygulamasından öğrenebileceği belirtildi.

Şehir Hatları da sosyal medya platformundan bugünden itibaren seferlerinde kış tarifesi uygulamasının başlayacağını bildirdi.

Okula dönüş: İstanbul'da trafik kilit ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.