Okul öncesi 1. Sınıf kayıtları ne zaman başlıyor?

MEB okul öncesi 1. Sınıf okul kayıtları ne zaman başlıyor? Çocuğum hangi okula gidecek? İlkokul 1. Sınıf , ortaokul ve liselerde okul kayıtlarının ne zaman başlayacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor. İlkokul 1. Sınıfa başlayan ve ortaokula devam eden öğrencilerinde hangi okulda devam edecekleri merak ediliyor. Veliler ayrıca okula başlama yaşını da sorgulamaya aldı.

2020-2021 eğitim öğretim yılında ilk 1. Sınıf ve 5. Sınıfa geçen öğrenciler ve veliler okul kayıtlarını yakından takip ediyor. Ebeveynler çocuğum hangi okula gidecek araştırmasına da devam ediyor. Okul öncesi 1. Sınıf okul kayıtları ne zaman? Çocuğum hangi okula gidecek?

Okul kayıtları sorgulama ekranı açılmasına karşın ilkokul ve ortaokul kayıtları henüz başlamadı.

ÇOCUĞUM HANGİ OKULA GİDECEK?

E-okul kayıt sorgulama sisteminden öğrencinin T.C. kimlik numarası, doğum tarihi ile istenilen diğer bilgilerin de girilmesi ile okuyacağı okul sorgulama işlemi gerçekleştirilebiliyor. 2020-2021 eğitim öğretim yılında resmi okullarda eğitim görecek olan okul öncesi, 1'inci ve 5'inci sınıf öğrencilerin okul kayıtları ikametgah bilgileri esas alınarak e-Okul sistemi üzerinden yapılıyor.

Buna göre veliler, Millî Eğitim Bakanlığının http://e-okul.meb.gov.tr internet adresi üzerinden çocuklarının yerleştirildiği okulun hangi okul olduğunu öğrenebiliyor. Ayrıca, ilkokula başlama yaşını da sorgulamak isteyen veliler "2020-2021 Öğretim Yılı Okul Öncesi - İlkokul - Ortaokul e-Kayıt Sonuçları" ekranını kullanabiliyor. İlokul 1'inci ve 5'inci sınıflara aday kayıtların yapılması ve okul öncesi eğitim kurumları için kayıtların başlama tarihi henüz açıklanmadı.

OKUL KAYITLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Okul öncesi 1. Sınıf kayıtları ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Okul öncesi 1. sınıf kayıt
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.