Okul müdürü karda yürümekte zorlanan öğrencisini sırtında taşıdı

Hakkari’nin Işık köyünde yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar yolu çıkamadı. Servisten inip evine doğru giden bir öğrenci yolda yürümekte güçlük çekince okul müdürü devreye girdi. Müdür öğrencisini sırtında taşıdı.

Hakkari’de iki günden beridir etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Onlarca köy ve mezra yolunun ulaşıma kapandığı Hakkari’de karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor.

Taşımalı eğitimle yaklaşık 100 öğrencinin bulunduğu Hakkari Merkez Işık köyü ilk-ortaokulu yolu yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle yollar ulaşıma kapandı. İl özel idaresi karla mücadele ekibi yolu ulaşıma açarak, taşımalı araçlara eşlik etti.

Okul müdürü karda yürümekte zorlanan öğrencisini sırtında taşıdı


Araçların çıkmadığı yerde Işık Köyü Okul Müdürü Yavuz Cavdar yürümekte zorluk çeken bir öğrencisini sırtlayarak evine kadar götürdü. Okul müdürünün bu örnek davranışı yoldan geçenler tarafından görüntülendi.

İHA

Okul müdürü karda yürümekte zorlanan öğrencisini sırtında taşıdı ile ilgili etiketler Hakkari okul müdürü Yavuz Cavdar Işık köyü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.