Okul bahçesinde yakaladıkları eski damadı öldürdüler

Bolu'da husumetli oldukları belirtilen eski damat ile kayınpederi ve kayınbiraderi sokakta karşılaştı. İkilinin ellerinde bıçak olduğunu gören damat okul bahçesine kaçtı ama yakalandı. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan eski damat hayatını kaybetti.

Bolu'nun Gerede ilçesinde, eşinden boşandıktan sonra aralarında husumet başlayan eski damat K.Ö. (22) ile kayınpederi C.D. ve kayınbiraderi F.D. sokak üzerinde karşılaştı.

C.D. ve F.D.’nin ellerinde bıçak olduğunu gören K.Ö. kaçarak Gerede Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesine girdi. K.Ö.’yü okul bahçesinde yakalayan baba ve oğlu eski damatlarını bıçaklayarak ağır yaraladı.

Okul bahçesinde yakaladıkları eski damadı öldürdüler

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan K.Ö. olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Gerede İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. K.Ö., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaya karışan F.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kavgada hafif şekilde yaralanan C.D. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından polis ekiplerinin gözetimi altında Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Okul bahçesinde yakaladıkları eski damadı öldürdüler ile ilgili etiketler Bolu eski damat bıçaklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.