Okul bahçesinde öğretmene saldırdılar!

Diyarbakır'da okul bahçesinde öğretmene tekme tokat saldıran 3 kişiden 2'si, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Görsel Sanatlar öğretmeni Yasin Güneş, davranışlarından şikayetçi olduğu öğrencinin durumunu okul idaresine iletmişti.

OKUL BAHÇESİNDE SALDIRDI

Okul idaresi ise öğretmenin şikayetinin üstüne harekete geçti ve bu durumu öğrencinin velisine iletti. İki çocuğuyla okula gelen veliyi kapıda karşılayan öğretmen Güneş, öğrencinin durumunu anlatarak konuşmak üzere onları odaya davet etti. Daveti kabul etmeyen veli ve oğlu, öğretmeni okul bahçesinde darp etmeye başladı.

ÖĞRETMEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Öğretmen Güneş, veli ve 2 oğlu hakkında şikayetçi olup, hastaneden sağlık raporu aldı. Polis de veli ve oğullarının yakalanması için çalışma başlattı.

BABA VE OĞLU TUTUKLANDI

Görüntülerde öğretmeni baba ve iki oğlunun dövdüğü görülüyor ancak dün veli M.S.A. ve bir oğlu S.A gözaltına alındı. Sevk edildikleri adliyede savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan M.S.A. ve S.A. tutuklandı.

Okul bahçesinde öğretmene saldırdılar! ile ilgili etiketler Diyarbakır mahkeme Öğretmen Okul Darp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.