Oktay Sinanoğlu üzerinden korku iklimi yaratılıyor

2015'te kaybettiğimiz kimya mühendisi ve matematikçi Oktay Sinanoğlu'nun yıllar önce sarf ettiği grip ve aşılara ilişkin sözler sosyal medyada gündeme getirilerek yeni salgına ilişkin 'komplo' algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Sinanoğlu, yıllar önce Ülke TV'de katıldığı programda, "Sahte salgınlar çıkarılıp olmayan gripler icat ediliyor. Bunun için 1-2 Amerikan şirketinde aşılar hazırlanıyor. Milyarlarca dolar bu işten kazanıyorlar." demişti.

Oktay Sinanoğlu üzerinden korku iklimi yaratılıyor ile ilgili etiketler grip Matematik mühendis salgın Oktay Sinanoğlu kimya aşı Amerikan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.