Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi belli oldu! "Ben Bu Cihana Soğmazsam"da rol alacak!

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, ATV ekranlarında yayınlanacak "Ben Bu Cihana Sığmazam" isimli dizide Cezayir karakterine hayat verecek. Kaynarca, dizinin proje yapımcılığını da üstlenecek.

Uzun yıllar ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli rolünü oynayan Oktay Kaynarca, yeni projesiyle ekrana dönüyor. Kaynarca'nın aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği dizisinin detayları belli olmaya başladı.

 Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi belli oldu! "Ben Bu Cihana Soğmazsam"da rol alacak!

CEZAYİR KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çekimleri haziran sonu başlayacak olan dizinin adı "Ben Bu Cihana Sığmazam" oldu. Onur Tan'ın yöneteceği dizi adını Nesimi'nin efsane bir şiirinden alıyor. Alican Yaraş ve Yusuf Alp'in yazdığı dizide Oktay Kaynarca Cezayir rolünü üstlenecek.

Henüz oyuncu kadrosu netleşmeyen dizi Eylül ayında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi belli oldu! "Ben Bu Cihana Soğmazsam"da rol alacak! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazsam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.