Oktay Kaynarca, şehidin oğluyla çektirdiği fotoğrafı paylaştı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şehit ailelerine saygı duruşunda bulundu.

Yaptığı paylaşımlarla hayatın içinden bir isim olduğunu gösteren Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Şehitler adına düzenlenen bir organizasyona katılan Oktay Kaynarca, burada bir şehit oğluyla çekilmiş fotoğrafı paylaştı ve altına da; “Elazığlı şehitlerimizin ailelerinin ağırlanması organizasyonunda şehidimizin tosunuyla samimiyetimiz pek ileri… Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğul” notunu düştü. Oynadığı aksiyon ağırlıklı dizilerle çok sayıda hayran edinen Kaynarca, yaptığı bu paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

ASDASDASDSAFSD

Oktay Kaynarca, şehidin oğluyla çektirdiği fotoğrafı paylaştı! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Sosyal Medya fotoğraf şehit çocuğu paylaştı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.