Oktay Kaynarca o haberi duyunca silahına sarıldı!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, hakkında çıkan aşk haberlerine ilginç bir paylaşımla cevap verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca'nın şarkıcı Yıldız Hazel ile aşk yaşadığı konuşuluyordu.

Kaynarca bu iddiayı Instagram hesabından yaptığı ilginç bir paylaşımla yalanladı.

"ADINI BİLE DUYMADIĞIM BİRİLERİ İLE ANILINCA BEN"

Usta oyuncu, elinde silah ile görüldüğü bir kareye, "Sabah kalkınca magazin sitelerinde adını bile duymadığım birileri ile adımın yazıldığını görünce ben" notunu yazdı.

Oktay Kaynarca o haberi duyunca silahına sarıldı!

"RESMİ AÇTIM İKİ TANE SİLAH"

Kaynarca'nın bir takipçisi, "Abi ya ne yaptın? Resmi açtım iki tane silah bana bakıyor tırstım telefonu attım kaçtım resmen" yorumunda bulundu.

Oktay Kaynarca o haberi duyunca silahına sarıldı! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Instagram Oktay Kaynarca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.