Oktay Kaynarca müjdeyi verdi: EDHO'ya az kaldı!

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı, 'Az kaldı' paylaşımıyla müjdeyi verdi.  

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölümü ile erken bir sezon finali yaptı. Koronavirüs salgını nedeniyle sağlıklı set ortamlarının sürdürülemediği bir ortamda EDHO bu sezonu 165. bölüm ile noktaladı.Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, yaptığı paylaşım ile dizinin başlamasına az kaldığını duyurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ne zaman ekrana geleceği merak konusu olurken, müjdeli haber Oktay Kaynarca'dan geldi. Dizide başrol oynayan Kaynarca, Instagram hesabından paylaştığı karesine "Az kaldı..." mesajını not düştü. Oyuncunun bu paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı.

 Oktay Kaynarca müjdeyi verdi: EDHO'ya az kaldı!

 

Oktay Kaynarca müjdeyi verdi: EDHO'ya az kaldı! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca EDHO EDHO yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.