Oktay Kaynarca 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisine veda mı ediyor? Vurulduğu sahnesi gündem oldu!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Diğer taraftan Kaynarca'nın dizide vurulduğu anlar gündem oldu.

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yeni bölümü nefes kesen olaylara sahne olacak.

İLK FOTOĞRAF ORTAYA ÇIKTI: OKTAY KAYNARCA VURULUYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ben Bu Cihana Sığmazam'da herkesin merakla beklediği o sahne çekildi. Oktay Kaynarca'nın vurulma sahnesinden de ilk fotoğraf ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisine veda mı ediyor? Vurulduğu sahnesi gündem oldu!

DİZİYE VEDA MI EDECEK?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 7 Şubatta yayınlanacak 20. bölümde Oktay Kaynarca'nın diziye veda edip etmeyeceği merak konusu oldu. Kaynarca'nın dijital bir platform için yurtdışı bağlantılı bir projeden teklif aldığı ve rakama "hayır" diyemediği öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili Oktay Kaynarca'dan henüz bir açıklama gelmedi...

 

 

 

Oktay Kaynarca 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisine veda mı ediyor? Vurulduğu sahnesi gündem oldu! ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.