Oktar için polisi tehdit eden müride tutuklama...

Adnan Oktar grubuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda Oktar'ı gözaltına alan polis memurunu, sosyal medyadan tehdit ettiği belirtilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe, ''örgüte üye olmak'' ve ''örgüt propagandası'' yapmak suçundan tutuklandı.

Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonların ardından, Bahadır Köseoğlu Twitter’dan, “Ben hocamızın tutuklanmasında bir elemana gıcık kaptım. Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapatmaya çalışan mali şubeden bir sivil polis kardeş. O hareketi bir de bana yapmanı bekliyorum” paylaşımında bulundu.

Köseoğlu Beşiktaş Bebek’te çalıştığı işyerinde gözaltına alındı. Köseoğlu, “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma ve örgütün veya amacının propagandasını yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÖSEOĞLU AYNI POLİSE ENSELENDİ
Bahadır Köseoğlu'nu adliyeye götüren polis ise tehdit ettiği polis çıktı.

Oktar için polisi tehdit eden müride tutuklama... ile ilgili etiketler Adnan Oktar polis tehdit bahadır köseoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.