Oksijen'den ilk tanıtım geldi

Vatan gazetesinin kurucusu ve eski sahibi gazeteci Zafer Mutlu'nun çıkaracağı haftalık gazete Oksijen'in ilk tanıtımı yayımlandı. Gazeteci Cüneyt Özdemir'in sosyal medya hesabından paylaştığı tanıtımda, 'Oksijen havanızı değiştirmeye geliyor' sloganı dikkat çekti. 15 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı öngörülen gazeteye dair tüm detayları İzzet Çapa, SuperHaber okurları için kaleme almıştı...

Medya patronu Zafer Mutlu'nun yeni bir haftalık gazete için kolları sıvadığı duyurulmuştu. 15 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı beklenen Oksijen'in ilk tanıtımı yayınlandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in paylaştığı tanıtımda 'Oksijen havanızı değiştirmeye geliyor' sloganı dikkat çekti.

Yönetim kadrosunda Tayfun Devecioğlu ve İsmail Yuvacan'ın olacağı Oksijen'e dair tüm detayları İzzet Çapa, SuperHaber okurları için kaleme almıştı.

Yayın hayatına yeni başlayacak olan gazetede Zülfü Livaneli'nin ara sıra yazacağını duyuran Çapa, Gülse Birsel, Elçin Yahşi ve Tuğrul Eryılmaz gibi pek çok isme de teklif gittiğini açıklamıştı.

İZZET ÇAPA'NIN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Oksijen'den ilk tanıtım geldi ile ilgili etiketler Gazete İzzet Çapa oksijen yen haftalık gazete zafer mutlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.