Okay Yokuşlu, West Bromwich Albion'da

Milli orta saha Okay Yokuşlu, satın alma opsiyonuyla birlikte West Bromwich Albion'a kiralandı. 26 yaşındaki futbolcu, Mbaye Diagne'yle takım arkadaşı oldu.

Galatasaray'dan Mbaye Diagne'yi kiralayan Premier Lig ekibi West Bromwich Albion, milli orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu'yla da anlaşma sağladı. 26 yaşındaki futbolcu, iki gün önce Celta Vigo ile son antrenmanına çıktıktan takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Okay'ın pazartesi günü yeni takımıyla ilk idmanına çıkacağı yazılmıştı. Transferi bugün açıklayan Birmingam ekibi, sezon sonuna kadar kiraladığı Okay Yokuşlu'nun tapusunu isterse 6 ay içinde alabilecek.

La Liga ekibine 2018 yazında Trabzonspor'a 6 milyon euro kazandırarak giden Okay, Celta Vigo'daki ilk sezonunda 30 maç oynayıp, 2 gol attı. Geçen sezon 26 maçta görev yapan  Okay, bu sezon ise 12 maçta forma giydi. Celta Vigo, Everton'dan Cenk Tosun'a da talip olmuş ancak milli golcü Beşiktaş'ı seçmişti.

West Bromwich Albion Sportif Direktörü Luke Dowling, transfer için şunları söyledi: "Ocak döneminin başlangıcından bu yana sahip olduğumuz kaliteyi geliştirmek bir önceliğimizde ve bunu başardık. Premier Lig'de kalma savaşımızda bize yardımcı olabileceğine son derece inandığımız, kendisini kanıtlanmış bir uluslararası orta saha oyuncumuz var" 

Okay Yokuşlu, West Bromwich Albion'da ile ilgili etiketler La Liga Okay Yokuşlu Celta Vigo west bromwich albion premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.