Okay Yokuşlu, Enes Ünal'ın takımı arkadaşı oldu... Getafe milli futbolcuyu kiraladı

Celta'ya 2018 yazında Trabzonspor'dan transfer olan Okay, geçen sezon İngiltere'nin West Bromwich Albion takımında kiralık olarak oynamıştı. Bu sezon Celta'da Arjantinli teknik direktör Eduardo Coudet tarafından çok az şans verilen 27 yaşındaki Okay, Getafe'ye satın alma opsiyonuyla kiralandı. Okay, La Liga'da kalma savaşı veren Madrid ekibinde Enes Ünal'la takım arkadaşı oldu.

Milli futbolcu Okay Yokuşlu, Enes Ünal'la takım arkadaşı oldu... 2018 yazında La Liga ekibi Celta Vigo'ya transfer olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Enes Ünal'ın forma giydiği Getafe'ye kiralandı.

Getafe kulübü, Okay'ın sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı. Milli futbolcu yarın takımla birlikte antrenmana çıkacağı ve basına tanıtılacak.

Okay, Borja Mayoral, Gonzalo Villar ve Oscar Rodriguez'den sonra Getafe'nin ara transfer döneminde kadrosuna dahil edeceği 4. futbolcu oldu.

Celta'ya 2018 yazında Trabzonspor'dan transfer olan Okay, geçen sezon İngiltere'nin West Bromwich Albion takımında kiralık olarak oynamıştı.

Bu sezon Celta'da Arjantinli teknik direktör Eduardo Coudet tarafından çok az şans verilen 27 yaşındaki Okay, sadece 1 maçta ilk 11'de forma giyip, 7 karşılaşmada da yedeklerden oyuna girerken, toplamda 133 dakika sahada kaldı.

La Liga'da ligde kalma mücadelesi veren ve 7 golle Enes Ünal'ın en golcü futbolcusu olduğu Getafe, geride kalan 22 haftada 22 puanla 16. sırada yer alıyor.

Okay Yokuşlu, Enes Ünal'ın takımı arkadaşı oldu... Getafe milli futbolcuyu kiraladı ile ilgili etiketler Okay Yokuşlu La Liga Enes Ünal getafe Celta Vigo
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.