Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor Aycan'ın şifresi ortaya çıktı mı?

Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor'da Acun ile Aycan arasında yaşanan diyalog sonrası Okan Turp kimdir sorusu izleyenlerin en çok merak ettiği sorulardan oldu. Acun Ilıcalı, iletişim ödülü esnasında Aycan'ın şifreli konuşmalarını ortaya çıkarmıştı. Survivor Aycan'ın şifreli konuştuğu kişinin Okan Turp olduğu iddia ediliyor. Peki Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor Aycan'ın şifresi Okan Turp mu? Detaylar haberimizde...

Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor Aycan'ın şifreli konuşmalarının altından Okan Turp'un çıktığı iddia ediliyor. Survivor izleyenleri Okan Turp'un kim olduğunu merak ediyor. Survivor iletişim ödülü sırasında Aycan'ın konuşmalarını Acun Ilıcalı açıklamıştı. Peki Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor Aycan'ın şifresi Okan Turp mu? İşte yanıtı...

 

OKAN TURP KİMDİR?

Okan Turp 27 Ağustos 2000'de doğdu. Türk futbolcu.

U-17 Türk milli takımında ilk maçına 2016 yılında çıkmıştır.

ACUN, SURVİVOR AYCAN'IN ŞİFRELİ KONUŞMALARINI AÇIKLAMIŞTI


Acun Ilıcalı, Instagram'dan yaptığı canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı şunları söyledi:

"Aycan ile konseydeki diyaloğu seyredin. Tüm şifreleri çözdük, konuya hakimiz. Aycan da bu hakimiyeti gördü, Survivor sevenlere sesleniyorum, şu 3 gün kaçırmayın. Tahmin etmeyeceğiniz olaylar var. Şaşkın şaşkın ben de seyrediyorum.Aycan bir arkadaşıyla özel konuşmaya başlıyor.

Okan Turp kimdir, kaç yaşında Survivor Aycanın mesajının sırrı ortaya çıktı mı

Kız Aycan'a 'Sana bir sözüm vardı' diyor, 'O sözü tuttum' diyor. Arada bir şifre daha var. Kız 'Öğrendim' diyor, 'Neyi öğrendin' diyor, 'O konuyu' diyor. Aycan sonra bu kız ile özel olarak konuşmaya başlıyor. Kız 'Biz bize yeteriz' diyor. Sizin anlayacağınız dışarıdaki bir olayı Aycan öğreniyor."

SURVİVOR AYCAN'IN ŞİFRESİ OKAN TURP MU?

Bu konuşmaların ardından şifreli ismin kim olduğu çok merak edilmişti. Sosyal medyada ise bu isimle ilgili çok ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Okan Turp kimdir, kaç yaşında Survivor Aycanın mesajının sırrı ortaya çıktı mı

Aycan'ın Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Okan Turp'a bazı hisler beslediği ve genç futbolcunun nişanlanma haberini alınca bir hayli üzüldüğü iddia edildi.

Okan Turp kısa zaman önce Alessa Reule ile nişanlandı.

Okan Turp kimdir, kaç yaşındadır? Survivor Aycan'ın şifresi ortaya çıktı mı? ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı mesaj okan turp kimdir survivor aycan şifre okan turp kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.