Okan Turan kaç yaşında?

Okan Turan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Futbolcu Arda Turan geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Nikah törenine başta Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ve çok yakın akrabaları olmak üzere; Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu, Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan katıldı. Düğün sebebiyle gündeme gelen Okan Turan vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Peki, Okan Turan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Zeytin Dalı Operasyonu nedeniyle özellikle çok sade olmasına dikkat edilen nikah töreninde müzik çalınmadı, düğün pastası kesilmedi. Doğan'a, nikah kıyılırken, yakın arkadaşı Mina Başaran'ın hayatını uçak kazasında kaybettiği söylenmedi. Düğüne katılanların arasında Milli futbolcunun kardeşi Okan Turan da vardı. Peki, Okan Turan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Okan_Turan_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_dizileri_varsafd

OKAN TURAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Milli Futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan 30 Ocak 1987 yılında İstanbul Bayrampaşa’da dünyaya geldi.

İstanbul’un Bayrampaşa semtinde ikamet etmektedir.

Küçüklüğünden beri oyunculuğa merak salmış olan Okan bunu okulda oynadığı tiyatrolarla göstermiştir ve nihayet ilk oyunculuk projesi olacak olan Beyaz Karanfil Dizisinde oynayarak kendini göstermiştir.

Okan Turan abisi Milli Futbolcu aynı zamanda Başakşehir'in oyuncusu Arda Turan’ın kardeşi olduğu için sürekli gündeme gelmektedir.

Okan Turan halen devam etmekte olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde oynamaktadır.

Okan_Turan_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_dizileri_varsfasf

OKAN TURAN'IN ABİSİ ARDA TURAN KİMDİR?

Arda Turan, 30 Ocak 1987 tarihinde Bayrampaşa’da dünyaya gelmiştir. Futbola Altıntepsi Makelspor’da başlayan Turan, 2000 senesinde Galatasaray altyapısında yer almıştır.

2004-2005 sezonunda as kadroda yer bulan futbolcu, tecrübe kazanması için Manisaspor’a kiralanmış, Manisaspor’da yeterince tecrübe kazandığı zaman Galatasaray, Arda’yı kadroya almıştır.

2011 senesinde İspanyol Atletico Madrid’e 13 Milyon EURO bonservis ücretiyle kiralanan Arda, bu takımında toplam 127 maça çıkmış ve 13 gol bulmuştur.

2015’te dünyanın en iyi kulüplerinden Barcelona’ya transfer olan Arda Turan 2017-18 sezonuna kadar toplam 35 maça çıkmış ve 5 gol bulmuştur.

Okan_Turan_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_dizileri_varsfasf_1

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

2002 senesinde Türkiye U-16 takımı ile Milli Takım kariyerine başlayan Turan, 2006 senesinden bu yana A Milli Futbol Takımı’nda forma giymektedir.

6 Haziran 2017 Makedonya maçından dönerken uçakta gazeteci Bilal Meşe ile yaşadığı tartışma sonucu eleştirilerin odağında olan Arda Turan, Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

Teknik Direktör Fatih Terim’in Milli Takım’dan ayrılması sonucu Teknik Direktörlük koltuğuna oturan Lucescu Arda ile görüşmüş ve onu takıma geri çağırmıştı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, baş rollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap'ın paylaştıkları derin devlet ve mafya konulu aksiyon dizisidir.

tuyrtuOkan_Turan_kimdir_Kac_yasnda_Hangi_dizileri_var

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Hızır Çakırbeyli, genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu iyi bilir. Alemde adı Hızır Reis diye geçmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin yerine bir mafya masasına oturmuştur ama bilmediği bir şey vardır. Abisini öldüren adam masanın lideri Ünal Kaplan'dır. Masa kaçak yoldan silah üretip sattığı için devlet Ünal Kaplan ile anlaşma yapmak ister fakat bir sonuç alamaz. Devlet bu sefer Hızır Çakırbeyli ile bir anlaşma yapmak ister. Ünal Kaplan'ın yerine onu oturtmak ister.

Dizinin ikinci sezonu ise masanın yeni lideri Hızır Çakırbeyli ile derin devlet arasındaki çekişmeyi konu almaktadır.

OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER

Hızır Çakırbeyli veya Hızır Reis (Oktay Kaynarca) (bölümler, 1-): Dizinin ana karakteri. 45 yaşında ve 4 çocuk babası. Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır'ın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… Selim ve Ahmet'in ölümlerinden sonra toparlandı. Ünal'ı oy çokluğuyla masadan attırıp yerine geçer sezon finalinde vurulur. İyleşir,ayağa kalkar ve işlerine devam eder.

Meryem Çakırbeyli (Deniz Çakır) (bölümler, 1-): Çakır'ın karısı Meryem net bir insandır. Çakır'ın Nazlı ile olan ilişkisinin karşısında bile her zaman dimdik ayaktadır. Hapse girip çıkmıştır.Hızırdan boşanmak istemiştir ama Özgür'ün onu oyalaması ve Hayriye ananın oyunuyla eve geri dönmüştür. Nurten'in adamı tarafından sezon finalinde vurulur.

Ceylan Özsoy (Sanem Çelik) (bölümler, 41-): Eniştesi Yusuf Çakırbeyli’nin ölümüyle ablası Handan’la birlikte Ceylan da sürgün hayata mahkum kalmıştır. Hızır bu olaydan sonra Meryem ile evlenip hayatına devam ederken Ceylan ne aşkını ne de ona yapılanları unutabilir. Hafızası da duyguları kadar kuvvetlidir Ceylan’ın. Sevdasına karışan nefretiyle hesap soracağı günü bekler; ama O sabırlı bir kadındır. Öyle sabırlıdır ki ona bunu yapanların karşısına çıkmak için yirmi sene bekleyebilmiştir. Yeğeni Alparslan zarar görmesin diye hayatından vazgeçmeyi göze alacak kadar gözü pek genç bir kadınken, seneler sonra kaybedecek bir şeyi kalmamış daha da güçlü bir kadın olarak karşısına çıkar Çakırbeyli ailesinin. Muzip tavırları, kimseye benzemeyen kendine has duruşu O’nu diğer “mafya” kadınlarından ayırır. Genç yaşta büyük sıkıntılar çekmiş, etrafındakilerin ona biçtiği hayatı yaşamak zorunda kalmışsa da kendini karanlığa mahkum etmemiştir. Hayat enerjisiyle etrafına ışık saçarken düşman bellediklerini de kör edebilir. Kafasına koyduğunu yapmaktan çekinmeyecek Ceylan’ın geri dönüşü herkesi tedirgin eder.

İlyas Çakırbeyli (Ozan Akbaba) (bölümler, 1-): 30 yaşında. Çakır'ın kardeşidir. Abisinin onun hakkında en haklı olduğu konu fevri olması, gözü döndüğü zaman aklını kaybetmesi… Abisi de kendisi kadar öfkeli aslında ama nasıl yapıyorsa yapıyor bunu bastırıp hep doğru zamanda intikam almayı başarıyor.

Ünal Kaplan (Tarık Ünlüoğlu) (bölümler, 1-): 57 yaşında... Büyük patron... Yeraltı dünyasını büyük bir aile gibi düşünmek gerekir. Bu ailenin lideri de Ünal Kaplan'dır; bu yolda kâh av kâh avcı olunur ancak Ünal Kaplan asla av olmak niyetinde değildir. Tehdit olarak gördüğü kimse uzun süre yaşayamaz. En büyük olmak onun vazgeçilmezidir. Hızır Çakırbeyli'nin zekası ve gücüyle zirve yolunda ilerlediğini fark ettiği an artık onun en büyük düşmanı olmuştur. Vicdan ve merhamet duygularından yoksundur. Hayattaki tek zaafı olan kızını kaybetmiştir. En büyük düşmanı Hızır Çakırbeyli'dir.

Fahri (Kenan Çoban) (bölümler, 4-): Hızır Çakırbeyli ile yolları hapiste kesişmiştir. Hapiste yaptığı iyiliklerinden ötürü Hızır tarafından İlyas'ın yoldaşı yapılmıştır. Gerektiği zaman psikopatlaşabilen bir yapısı bulunmakta. Hızır'ın en güvendiği 3 kişiden biridir.

Okan Turan kaç yaşında? ile ilgili etiketler okan turan kimdir kaç yaşında okan turan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.