Okan Kurt, Demet Akalın'ı çabuk unuttu!

Geçtiğimiz ay şarkıcı Demet Akalın ile boşanan iş adamı Okan Kurt, Maslak 1453'te yer alan Greecology adlı mekanda bir kadın arkadaşıyla yemek yedi. Kurt'un bu buluşması akıllarda işareti bıraktı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, iki saat baş başa mekanda sohbet eden ikili, ardından yürüyüş yaptı. Bir kahve dükkanından kahve alan Okan Kurt ile arkadaşı, ardından iş insanının Maslak 1453'te tuttuğu yeni evine geçti.

Okan Kurt'un Demet Akalın'la boşandıktan sonra ilk defa başka bir kadınla görülmesi akıllara ''Yeni bir aşk mı?'' sorusunu getirdi.

 'OKAN'I ÖZLEDİM''

Demet Akalın ile Okan Kurt 6.5 yıllık evliliğin ardından 11 Eylül'de boşanmıştı. Çiftin kızları Hira 4.5 yaşında.

Akalın 10 gün önce ''Okan'ı özledim. Bana 'İşlerimi düzeltip yine karşına çıkacağım' dedi. Bekliyorum. Başka bir aşk yaşamam mümkün değil. Biz severek ayrıldık'' demişti.

 

Okan Kurt, Demet Akalın'ı çabuk unuttu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.