Okan Kocuk transferinde sona doğru!

Galatasaray, Bursaspor'dan Okan Kocuk transferini bitirmek üzere.

İsmail Çipe’den geçen sezon beklediği verimi alamayan teknik direktör Fatih Terim, mutlaka potansiyelli bir yerli kaleci alınması yönünde rapor vermişti. Bu doğrultuda pek çok isimle temas kurulurken, Okan Kocuk’ta karar kılındı. Küme düşen Bursaspor’da geçen sezon 22 maça çıkan Okan, A Milli Takım aday kadrosuna da çağrılmıştı. Sarı-Kırmızılılar, bonservis bedeli 2.5 milyon TL olan 23 yaşındaki file bekçisi için hafta içinde Bursaspor Yönetimi ile masaya oturacak ve bir sürpriz yaşanmazsa işi bitirecek.

ALBAYRAK DEVREDE

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak bizzat görüşmeleri yürütürken, Okan da Galatasaray’a gelmek için sabırsızlanıyor. Cim Bom bu transferi noktalaması halinde, uzun bir aradan sonra Fernando Muslera’ya alternatif yaratmış olacak.

Okan Kocuk transferinde sona doğru! ile ilgili etiketler Galatasaray Bursaspor Fatih Terim Abdurrahim Albayrak Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.