Okan Kocuk için Kosova Milli Takımı iddiası... A Milli olmuştu ama sorun yok

Giresunspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı kaleci Okan Kocuk performansıyla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alırken, 26 yaşındaki eldiven için flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon 20 maçta 22 gol yiyen ve 6 maçta kalesini gole kapatarak dikkatleri üzerine çeken tecrübeli eldivenin, Kosova Milli Takımı'nın formasını giyebileceği öne sürüldü.

Giresunspor'un penaltı canavarı kalecisi Okan Kocuk için Kosova Milli Takımı iddiası... Sezon başında Galatasaray'dan kiralanan ve Karadeniz ekibinde gösterdiği müthiş performansla Sarı-Kırmızılılar'a geri dönmeye hazırlanan 26 yaşındaki kaleci "köklerinden" dolayı Kosova Milli Takımı forması giyebilir.

Hürriyet'te yer alan habere göre; "Galatasaray sezon sonunda Okan Kocuk’un da takıma geri dönecek olması nedeniyle yeni bir transfer yerine bir diğer Süper Lig ekibi Giresunspor’a kiraladığı tecrübeli kalecisini geri çağırdı."

"Transfer tahtası kapalı olan Giresunspor sarı kırmızılıların kiraladığı oyuncu için 6 milyon TL istedi... Giresunspor'daki performansı sonrasında G.Saray'ın yeniden kadrosuna katmak istediği Okan Kocuk için flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Daha önce A Milli Takımımız'da forma giymeyen 26 yaşındaki kalecinin kökenlerinin Kosova'ya dayandığı ve kriterlere göre başarılı eldivenin talep olması durumunda Kosova Milli Takımı'nın formasını giyebileceği öne sürüldü."

Okan Kocuk için Kosova Milli Takımı iddiası... A Milli olmuştu ama sorun yok ile ilgili etiketler Galatasaray okan kocuk giresunspor Kosova Milli Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.