Okan Kocuk Galatasaray'a geri dönecek mi? Hakan Karaahmet'ten iddialar üzerine ilk açıklama...

Giresunspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Okan Kocuk'un Muslera'nın sakatlanmasından sonra "geri dönüş maddesi" kullanılarak Giresun'dan ayrılayacağı iddia edilmişti. Karadeniz ekibinin başkanı Hakan Karaahmet, Yeşil-Beyazlı formayla Süper Lig'in en çok kurtartış yapan üç isminden biri olan Okan Kocuk söylentilerine noktayı koydu.

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleci Okan Kocuk'un Galatasaray'a geri döneceği iddialarını yanıtladı...

Muslera'nın Sivasspor maçında sakatlanması üzerine Galatasaray'dan kiraladıkları Okan Kocuk ile ilgili spor kamuoyunda "Geri dönebilir mi? sorularının olduğunu dile getiren Karaahmet, Okan'ın Giresunspor için çok değerli bir oyuncu olduğu söyledi.

Karaahmet, Okan'ın sözleşmesinde "geri döner maddesi" olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Galatasaray da bize o dönem bir adım attı, iyilik yaptı, bir yaklaşım gösterdi. O camiaya da ben tekrar teşekkür ediyorum. Oturup konuşalım derlerse tabii ki oturup konuşuruz. Ne olur onu bilmiyoruz ama oturup konuşmak isterlerse konuşuruz çünkü bize iyilik yapmış bir camiaya karşı bu davranışı göstermemiz lazım diye düşünüyorum. Okan kıymetli bir oyuncumuz, Galatasaray'dan o konuda bir talep yok."

Okan Kocuk Galatasaray'a geri dönecek mi? Hakan Karaahmet'ten iddialar üzerine ilk açıklama...

HAKAN KELEŞ'E GÜVEN TAM 

Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibini geçen sezon 38 yıl aradan sonra Süper Lig'e taşıyan ancak sezona istediği başlangıcı yapamayan teknik direktör Hakan Keleş'in arkasında duran kulüp yönetimi bu kararın meyvelerini alıyor. 

Karaahmet, teknik direktör değişikliğine gitmemeleri konusuna değinerek, şöyle devam etti:

"Bizim tek farklılığımız, spor kamuoyunda 'takdir ediliyor' denilince ben tebessüm ediyorum çünkü hocanız görevini yapıyorsa, çalışıyorsa, sorunları çözmek için daha fazla gayret gösteriyorsa teknik direktörü değiştirme eğilimini anlamakta zorluk çekiyorum. Doğru bir teknik direktöre karar veriyorsunuz, o şirketin başına CEO olarak teknik direktörü atıyorsunuz sonra ondan yolda vazgeçiyorsunuz. Vazgeçmeniz için geçerli sebepler olabilir, yetersizlikler olabilir, bu veriler doğruysa evet bu kararı verebilirsiniz, değilse sürekli teknik direktör değiştirmek, saha sonuçlarıyla teknik direktör değiştirmek bana göre çok doğru değil."

Teknik direktör Hakan Keleş için "Benim teknik direktörümün arkasında durmam gerekiyordu. Hem bu camiada geleceğin çok önemli hem de genç teknik direktörlerden bir tanesi." ifadelerini kullanan Karaahmet, "Bizi geçen sezon büyük bir başarıya taşımıştı, bu sezon da bu başarının tekrar edileceğinden emindim, çok şükür bizi yanıltmadı, inşallah daha iyi başarılarını göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Okan Kocuk Galatasaray'a geri dönecek mi? Hakan Karaahmet'ten iddialar üzerine ilk açıklama... ile ilgili etiketler Fernando Muslera giresunspor Hakan Keleş okan kocuk Hakan Karaahmet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.