Okan Kocuk Galatasaray'a dönecek mi? Giresunspor başkanı son durumu anlattı...

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: "Biz Okan ile yollarımızı ayırmak istemiyoruz ama Galatasaray tarafımıza zaman zaman görüşümüzü soruyorlar. Okan zaten sezonu tamamladıktan sonra Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecek. Biz Galatasaray'a diyoruz ki; bize teklif edeceğiniz futbolcular içerisinde teknik ekibimizin kabul edeceği futbolcular olursa bu durum konuşulabilir."

Giresunspor'un başarılı kalecisi Okan Kocuk, kiralık geldiği Galatasaray'a geri dönecek mi? Karadeniz ekibinin başkanı Hakan Karaahmet, 26 yaşındaki kalecinin devre arasında G.Saray 'a dönüp dönmeyeceği ile ilgili konuştu.

beIN SPORTS'ta yayınlanan Muhabir Masası programına katılan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, şunları söyledi:

"Okan Kocuk konusu bizim tarafımızdan kapandı ama Galatasaray ile irtibatımız sürüyor. Süreç devam ediyor. Bir noktaya henüz gelemedik. Biz Okan ile yollarımızı ayırmak istemiyoruz ama Galatasaray tarafımıza zaman zaman görüşümüzü soruyorlar. Okan zaten sezonu tamamladıktan sonra Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecek. Biz Galatasaray'a diyoruz ki; bize teklif edeceğiniz futbolcular içerisinde teknik ekibimizin kabul edeceği futbolcular olursa bu durum konuşulabilir. Bazı isimler gitti, geldi ancak henüz net bir durum konuşulmadı."

Trabzonspor maçının son dakikasında üst üste 2 penaltı kurtararak takımına çok önemli bir 3 puan kazandıran Okan Kocuk, Göztepe deplasmanında da kurtardığı penaltıyla takımına oyunda tutup, 0-1 kazanılan maçın mimarı olmuştu.

Okan Kocuk Galatasaray'a dönecek mi? Giresunspor başkanı son durumu anlattı... ile ilgili etiketler Galatasaray giresunspor okan kocuk Hakan Karaahmet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.