"Okan gevelediği için ayrıldık"

Ünlü popçu Demet Akalın, konuğu olduğu YouTube kanalında evliliğiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Akalın, eşi Okan Kurt'la evlenmeden önce yaşadıkları ayrılığı 'Gevelediği gün ayrıldık' sözleriyle anlattı.

Demet Akalın, Cihan Şensözlü'nün YouTube üzerinden yaptığı 'Sanane Cihanna' programına konuk oldu. Şarkıcı, genç kızlara erkekleri evliliğe ikna etmeyle ilgili tüyolar verdi.

"O GÜN AYRILDIK..."

Altı yıl önce iş adamı Okan Kurt'la evlenen Demet Akalın, ''İlişkilerimin hep ciddi olmasını istedim. Okan'ı alıp karşıma, 'Sen benimle evlenmeyi düşünüyor musun?' diye sordum. Eveledi, geveledi ve o gün ayrıldık. Ertesi gün 'Evlenelim mi?' diyerek teklif etti. Altı aylık birlikteliğimiz varken nikah masasına oturttum'' dedi.

 

"OKAN BENİ ÇOK UYARIYOR"

Sanat camiasındaki küslükleriyle de gündemden düşmeyen Demet Akalın, ''Herkesi kendim gibi biliyorum. Okan beni çok uyarıyor ve haklı çıkıyor. Allah, dost görünümlü düşmanlardan korusun'' şeklinde konuştu.

 

"Okan gevelediği için ayrıldık" ile ilgili etiketler Demet Akalın Okan Kurt ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.