Okan Buruk'tan Tudor'a zehir zemberek sözler

Galatasaray-Akhisarspor maçında tribüne gönderilen Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada zehir zemberek sözler sarf etti. Buruk, Tudor'a yönelik, "Bu kadar vasıfsız bir insanın Galatasaray kulübesinde oturmasından eski bir Galatasaraylı olarak utanç duyuyorum!" dedi.

Galatasaray-Akhisarspor maçında tribüne gönderilen Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada zehir zemberek sözler sarf etti.

Buruk şunları söyledi:

"Igor Tudor maçın başından itibaren bana konuşmaya başladı. Bu kadar vasıfsız bir insanın Galatasaray kulübesinde oturmasından eski bir Galatasaraylı olarak utanç duyuyorum! Devamlı bana bir şeyler söylüyor. Böyle ikinci sınıf hocalar nasıl buralarda çalışıyor ya! Kendi işine baksana! Biz bugün 10 kişi kalmasaydık burdan galibiyetle ayrılacaktık. Hakem de oyuna dahil oldu ve gerekeni yaptı. Galatasaraylı oyuncuları emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Onların da verdiği bir emek var. Dediğim gibi adil bir ortamda yarışmıyoruz."

Okan Buruk'tan Tudor'a zehir zemberek sözler ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray Akhisarspor tudor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.