Okan Buruk'tan orta saha hamlesi! Galatasaray'da Berkan Kutlu'nun yerine Morgan Sanson

Galatasaray'da yeni teknik direktör Okan Buruk, gelir gelmez ilk hamleyi orta sahaya yapacağını söyledi. Sarı-kırmızılılarda Berkan Kutlu'nun yerine düşünülen isim de belli oldu.

Yeni teknik adam Okan Buruk'un ilk basın toplantısında orta sahaya transfer yapılacağını açıklaması sonrası gözler atılacak hamlelere çevrildi.

BERKAN KUTLU YERİNE MORGAN SANSON

Galatasaray'da orta saha için ise ilk aday Morgan Sanson. Fanatik'in haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın formasını giyen 27 yaşındaki futbolcu için şartlar zorlanacak.

TEKLİF HAZIRLIĞINDA!

3 yıl daha kontratı bulunan Fransız futbolcu, orta sahanın merkezi dışında, bu bölgede hem ofansif hem de defansif bir alternatif oyuncu olarak ön plana çıkıyor. Aslan'ın önümüzdeki günlerde Ada temsilcisine resmi teklif yapması bekleniyor.

Berkan Kutlu 4 milyon Euro'ya geldiği Galatasaray'da geçen sezon 47 maça çıktı. Berkan bu maçlarda hiç gol atamayarak tepki çekerken, yalnızca 3 asist yapabildi. Ofansif olarak takıma katkı veremeyen 24 yaşındaki milli oyuncu için taraftarlar sürekli olarak şikayette bulundular.

Okan Buruk'tan orta saha hamlesi! Galatasaray'da Berkan Kutlu'nun yerine Morgan Sanson ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Okan Buruk Berkan Kutlu Morgan Sanson
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.